Geef je gerechten de ultieme Italiaanse smaaktwist met de koelverse Pesto Basilicum van Lisimo.
Lisimo Pesto Basilicum
Pesto Basilicum van Lisimo is een smaakvolle spread gemaakt van verse basilicum, oude kaas, cashewnoten en extra vergine olijfolie. De koelverse groene saus heeft een heerlijk frisse en pure basilicumsmaak, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De basilicumpesto is volledig vegetarisch, glutenvrij en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdige smaakmaker
De Italiaanse spread smaakt perfect als dip op de borrelplank, als saus bij pasta’s, vlees en salades of als smaakmaker in (vegetarische) gerechten. Gebruik pesto ook als mediterraan beleg op je broodjes en sandwiches. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Smeer voor een klassieke ‘caprese’ een beetje Lisimo Pesto Basilicum op een dikke snee ciabattabrood en beleg het brood met tomaat, mozzarella en blaadjes verse basilicum. Of rooster boerenbrood, besmeer het met pesto en beleg het met rucolasla, tomaat en dunne plakjes ibericoham. Met Lisimo Pesto Basilicum verwen je je gasten met de pure smaak van Italië.
Koelvers geleverd
Pesto Basilicum van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van 250 gram. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Bewaar de pesto na openen met een afdeklaagje olijfolie. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.
Geef je gerechten de ultieme mediterrane smaaktwist met de koelverse veganistische Tapenade Truffel van Lisimo.
Lisimo Tapenade Truffel
Tapenade Truffel van Lisimo is een smaakvolle tapenade gemaakt van gebakken verse paddenstoelen, zwarte olijven, truffelolie en echte zwarte truffels. De bruinzwarte spread heeft een frisse, lichte truffelsmaak, verrijkt met gebalanceerde knoflooktonen. De truffeltapenade is volledig plantaardig, glutenvrij en lactosevrij, en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Een verrukkelijk kant-en-klaar versproduct van hoge kwaliteit voor in de professionele foodservicekeuken, waarmee je als chef in een handomdraai de lekkerste huisgemaakte gerechten bereidt.
Veelzijdig en direct klaar om te serveren
De mediterrane spread smaakt perfect als dip bij toastjes of brood op de luxe borrelplank. Gebruik tapenade ook als mediterrane smaakmaker op je (veganistische) broodjes, stokbroden, tosti’s en sandwiches, bij vlees en door je salades en pastagerechten. Een kleine hoeveelheid voegt al volop smaak toe. Met Lisimo Tapenade Truffel combineer je gemak en kwaliteit en verwen je je gasten in een handomdraai met de pure smaken uit de Méditerranée.
Koelvers geleverd
De veganistische Tapenade Truffel van Lisimo wordt koelvers geleverd in een hersluitbare pot van een kilo. Bewaar dit product altijd gekoeld bij 1°C tot 7°C en in gesloten verpakking. Kijk voor de uiterste houdbaarheidsdatum op de verpakking. Probeer ook de andere mediterrane spreads en dips van Lisimo en verras je gasten met de lekkerste combinaties en de spannendste variaties.
Trakteer je gasten met een glimlach op zoetzure, zachte haringhapjes met deze rijkgevulde, frisromige Haring-In-Dillesalade van Bieze Professional.
Haring-in-dillesalade van Bieze Professional
Bieze Professional Haring-In-Dillesalade is een overheerlijke salade van zachte haringhapjes zonder vel, in een kruidige dille-salademayonaise met mildpikante augurkreepjes. Met zijn creatieve receptuur, zoetzure, frisromige smaak en verleidelijke geur van haring en zoetfrisse dille is deze crème-groene vissalade een onmisbare delicatesse bij brunch, lunch en borrel. Haring-In-Dillesalade is glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).
Heerlijk op brood en toast
Haring-In-Dillesalade smaakt heerlijk op brood en toast, en laat zich ook prima serveren op knapperig versgebakken (stok)brood en bruschetta. Maak er je eigen specialiteit van door zelf verse ingrediënten of een kleurrijke garnering toe te voegen, zoals versgesneden dille, rucola sla en radijs. Varieer volop! Maak je creatie compleet met een paar smalle reepjes augurk.
In transparante bak
Bieze Professional Haring-In-Dillesalade wordt geleverd in een transparante bak met hersluitbare deksel. Bewaar de salades altijd gekoeld bij +2 °C tot +7 °C. In gesloten verpakking zijn ze ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Probeer ook de andere goedgevulde brood- en toastsalades, maaltijdsalades, rauwkostsalades en sauzen van Bieze Professional en schotel je gasten de lekkerste gerechten voor.
Bieze Professional: gemakkelijk, gezond en duurzamer
De koelverse salades van Bieze Professional zijn met vakmanschap, liefde en aandacht exclusief bereid voor de foodprofessional. Alle salades zijn rijkelijk gevuld met grote stukken vlees, vis, ei en/of groente en zijn gebruiksklaar voor ontbijt, lunch, brunch, borrel, buffet en barbecue. Bieze-salades zijn een gemakkelijke, gezonde(re) en duurzamere keuze, met verse ingrediënten, pure smaken en de beste specerijen in een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor chefs in de horeca en catering die met een glimlach in de keuken smaakvolle topsalades willen creëren, voor een glimlach bij hun gasten aan tafel!