Laat je gasten in een mum van tijd smullen van langzaam gestoofd rundvlees in een kruidige saus op basis van kokosmelk met deze kant-en-klare Rendang Ambachtelijk van Neven Food.
Rendang Ambachtelijk van Neven Food
Neven Food Rendang Ambachtelijk biedt puur gastronomisch plezier. De malse, gemarineerde stukken rundvlees zijn tot in perfectie gegaard en rijkelijk overgoten met een heerlijk hartige, frispikante saus op basis van kokosmelk, gebrande suiker en specerijen. De ambachtelijk bereide rendang belichaamt de essentie van Indonesische smaken, waar tradities en ambacht al eeuwenlang samenkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.
Heerlijk bij rijst, aardappelen en meer
Rendang Ambachtelijk smaakt altijd en overal, maar is vooral heerlijk bij rijst, frites, gekookte aardappelen en als warm gerecht in een buffet. De bereiding is snel en simpel: verwarm de rendang al roerend even in een pan of verhit die in de kunststofbak in de combisteamer. Maak er je eigen specialiteit van door zelf extra ingrediënten toe te voegen. Varieer volop en laat je inspireren! Enkele culinaire aanraders: rendang met witte rijst, sajoerboontjes (Indonesische sambalboontjes) en zoetzure komkommer, of maak eens Chique de Frites Rendang met boerenfrites, atjar en knapperige gebakken uitjes. En natuurlijk is dit bijzondere stoofvlees onmisbaar bij elke rijsttafel. Je gasten zijn er dol op.
In kunststof maaltijdbak
Rendang Ambachtelijk van Neven Food wordt geleverd in een handige kunststof maaltijdbak. De bak is stapelbaar en gemakkelijk in de steamer te verwarmen. In gesloten verpakking is de maaltijd ten minste houdbaar tot de datum op de verpakking. Bewaar de rendang altijd gekoeld bij +2°C tot +7°C en in gesloten verpakking. Verhitten voor gebruik. Bekijk voor meer inspiratie
onze recepten en serveer ook de andere heerlijke smaken (stoof)gerechten en sauzen van Neven Food.
Neven Food-stoofgerechten: ambachtelijk bereid
De stoofgerechten van Neven Food zijn op ambachtelijke wijze bereid. Onze Stoofmeesters beheersen de kunst van het stoven tot in de puntjes en laten vlees en saus vol geduld langzaam gaar worden, zodat alle smaken tot hun recht komen. Je proeft de smaak van tijd, bereid volgens authentieke receptuur. De stoofmaaltijden zijn goed gevuld met grote stukken vlees en/of groenten. Ga je voor Vlaams Stoofvlees, Hongaarse Goulash of Hollandse Hachee? Ontdek het assortiment en verrijk je menukaart met onze stoofdelicatessen.
Gebruiksklaar met eigen twist
Alle Neven Food-stoofgerechten zijn gebruiksklaar. Geef ze na het opwarmen eenvoudig je eigen twist door verse ingrediënten toe te voegen. Ideaal voor slagers, traiteurs, restaurants, cafetaria’s, hotels, zorginstellingen, snackbars, lunchrooms, foodtrucks, kantines en cateraars die in een handomdraai een verrukkelijk stoofgerecht willen presenteren dat smaakt als zelfbereid. Gemakkelijk én smakelijk!