HEY YOU! MEET OUR WOCHI MOCHI!
Wochi Mochi komt met vier iced-mochi varianten. Ooit een ijssnack van zacht rijstdeeg met een roomijsvulling en zoete kern geproefd? Dat is Wochi Mochi en het is knetterlekker. Flits nu naar Getir voor je eerste iced-mochi ervaring!
Bieze introduceert met Bieze Professional een herkenbaar gezicht voor foodprofessionals met oog voor kwaliteit en behoefte aan gemak.
Uniforme uitstraling, tweetalig en voorzien van heldere navigatie claims; dat is gemakkelijk genieten met een glimlach.
Bieze Professional is een fris, eigentijds merk voor fresh convenience producten van hoge kwaliteit tegen een mooie prijs. Met de opgewekte uitstraling benadrukken we de missie die we met Bieze hebben: we brengen graag een glimlach aan tafel bij onze klanten en de klanten van onze klanten. Het is onze ambitie om met het nieuwe Bieze de grenzen van de traditionele fresh convenience categorieën te verleggen. Bij alles wat we nieuw ontwikkelen gaan we voor de gezond(ere) en duurzame(re) keuze.
Vanaf week 2, 2022 te zien in de schappen bij jouw grossier.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Blijf up-to-date van onze nieuwste producten en laat je inspireren!
Het wildseizoen is gestart!
Beleef een heerlijke herfst en winter!
De herfst heeft zijn intrede gedaan, het wordt vroeg donker buiten en we krijgen weer trek in stevige kost! Tijd voor het wildseizoen dus! Ook bij Neven Food ben je aan het juiste adres als het gaat om smaakvolle wildproducten. Perfect voor de komende, koude maanden!
De rijkdom van glaces en fumets
Deze basissauzen hebben alle ontwikkelingen in de gastronomie doorstaan. Ze hebben een intens hartige smaak en daarmee geven ze enorm veel rijkdom aan je gerechten. Weet je hoe dat komt en wat je er allemaal nog meer mee kan?
Kwestie van reduceren
‘Kookkunst is reduceren, reduceren en nog eens reduceren’ aldus een van de grondleggers van de Franse gastronomie. Iets weghalen om iets toe te voegen. Water eruit, smaak erin. Dat geldt met name voor bouillons en basissauzen, waaronder dus glaces en fumets. Het hele bereidingsproces begint altijd simpel, met water en wat smaakmakers. Na lang trekken en steeds verder inkoken ontstaat een complexe bundeling van smaken en aroma’s. Maar hoe komt dit? De wetenschappelijke verklaring: door de geconcentreerde aminozuren die zorgen voor umami. De huis-tuin-en-keukenverklaring: water laten verdampen waardoor de smaken almaar sterker worden en er intense hartige smaken ontstaan.