Gevulde grote champignons met truffel-roomkaas vulling
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Bulgursalade met artisjokspread, gegrilde paprika, groene kruiden en gebakken pita
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Bladerdeegsnacks met Pesto Basilicum, kaas en gerookte zalm
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Pizza van Libanees platbrood met zoete aardappel en feta met artisjokspread
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Shakshuka muhammara met spinazie en za’atar
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Spaanse garnalencocktail met aïoli, sinaasappel, rode ui en little gem
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Toats met Zwarte Aïoli advocado en feta
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 25 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Tortillacups met bonemix en bruschetta
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Italiaanse borrelbol uit de oven
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 15 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Salade met falafel, kikkererwt, tomaat, munt en muhammarasaus
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 35 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Gegrilde aubergine met Artisjokspread, Griekse yoghurt en lente-ui
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Labane met muhammara, gepofte trostomaatjes en pistache
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten + 4 uur uitlekken
Voeg toe aan mijn recepten
Green Goddess burger; pittige kipburger met halloumi, avocado en esfenaj
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Shakshuka Muhammara met spinazie, walnoten en za,atar
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 30 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Open boreka van filodeeg met spinazie-abrikozen-dadel, gerookte amandel, mozzarella en Esfenaj
Aantal personen: 12
Bereidingstijd: 30 minuten
Voeg toe aan mijn recepten