Ceviche marinade voor Coquilles op basis van Maître Cuisine de Poisson
Bereidingstijd: 45 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Tom Kha Kai soep op basis van Maître Cuisine Glace de volaille & Canard
Bereidingstijd: 45 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Jus van geroosterde knoflook op basis van Maître Cuisine Glace de Veau
Bereidingstijd: 80 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Crémeux de legume, geroosterde Chinese kool, lauwwarme salade van gebakken shiitaken, rode ui en edamame boontjes
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 45 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Beurre blanc op basis van Maître Cuisine Glace de Crustacés
Bereidingstijd: 45 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Wok met woksaus op basis van Maître Cuisine Glace de Canard
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 20 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Wok met woksaus op basis van Maître Cuisine Glace de Canard
Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 20 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Romige cappuccino op basis van Maître Cuisine Glace de Champignon
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Knolselderij frieten geserveerd met een bospaddenstoelen stoofpotje
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 40 minuten
Voeg toe aan mijn recepten
Cappuccino van truffel op basis van Maître Cuisine Glace de Veau
Bereidingstijd: 60 minuten
Voeg toe aan mijn recepten