Aardappel Vegan Pesto salade met geroosterde tomaat, radijs, spruitblad, edamame boontjes en granaatappel
- 300 gr Lisimo Vegan Pesto (2000936)
- 300 gr rozeval aardappel
- 300 gr culinaire kriel aardappel
- 300 gr truffel aardappel
- 5 gr tijm
- 5 gr rozemarijn
- 1 bol knoflook
- 6 radijsjes
- 6 spruitjes
- 20 gr granaatappel
- 20 gr edamame boontjes
- 2 stronkjes suikersla
- 12 stuks trostomaat
- Was de aardappeltjes doe ze in een pan en zet ze onder met water. Snijd de bol knoflook door de midden en voeg samen met de tijm en rozemarijn toe aan de aardappeltjes;
- breng de aardappeltjes aan de kook, laat ze daarna afkoelen in het eigen vocht;
- verwarm de oven voor op 220 graden hete lucht met stoom en pof de tomaatjes in plus minus 8 a 10 minuten;
- blancheer de edamame boontjes en spruitjes, koel ze terug op ijswater;
- was de radijsjes en schaaf ze met de mandoline, leg de plakjes radijs op ijswater;
- snijd de afgekoelde aardappeltjes in gewenste vorm;
- neem een diep bord, schep er een eetlepel Vegan Pesto in en verdeel over de bodem. Kleed de Vegan Pesto aan met de aardappelsalade, suikersla, radijs, spruitblad, edamame boontjes en granaatappel;
- maak de salade af met wat overgebleven pesto.