Bagel met geroosterde flespompoen geserveerd met frisse spitskool zeewier salade aangemaakt met aioli limoen
Lisimo

Bagel met geroosterde flespompoen geserveerd met frisse spitskool zeewier salade aangemaakt met aioli limoen

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 30 minuten
Ingrediënten

120 gr aioli limoen (1005304)
4 bagels
600 gr geroosterde flespompoen
280 gr spitskool julienne
80 gr gewelde wakame zeewier
14 gr Spaanse rode peper in fijne brunoise
80 gr Pommedori tomaat in brunoise
40 gr Julienne rode puntpaprika
4 takjes platte peterselie
Zout & Peper
Mooie olijfolie

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden;
  2. bak de bagels in 4 minuten goud bruin, laat deze vervolgens afkoelen;
  3. vorm van de gesneden julienne spitskool, gewelde wakame, tomaten brunoise, julienne rode puntpaprika en aioli limoen een lekkere salade;
  4. breng de salade op smaak met zout en peper;
  5. leg de geroosterde flespompoen op een oven plateau, lak deze met mooie olijfolie en breng op smaak met zout en peper;
  6. verwarm de flespompoen in de op 180 graden voor verwarmde oven plus minus 5 a 6 minuten tot deze lekker warm is;
  7. snijd de bagel in tweeën;
  8. dresseer wat van de aangemaakte salade op de onderkant van de bagel, leg vervolgens de verwarmde flespompoen hier op en maak af met nog wat aangemaakte salade;
  9. leg vervolgens de bovenkant van de bagel er terug op. 
Serveertip

Garneer de bagel af met wat aangemaakte salade en takjes platte peterselie.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen