Boerenbrood met Guacamole roomkaas spread, gegrilde ananas, granaatappel, radijs, koriander en rode peper
300 gr Native Guacamole (1004872)
100 gr vegan roomkaas
4 stengels bleekselderij
1 rode peper
¼ st granaatappel
4 takjes koriander
1 st Spaanse rode peper
20 gr crispy kamut
2 stengels bosui
8 plakken boerenbrood
8 plakken ananas
- Verwarm de grilplaat en gril de plakjes ananas;
- neem een kommetje met de vegan roomkaas en Guacamole en roer deze goed door elkaar tot een spread;
- breng op smaak met zout en peper;
- maak van de bleekselderij spaghetti;
- snijd de bosui en rode peper in fijne ringetjes;
- maak de granaatappel schoon;
- besmeer de plakken brood met de Guacamole spread en bedek met spaghetti van bleekselderij;
- verdeel de gegrilde ananas, bosui en rode peper over de broodjes;
- garneer het belegde brood af met gescheurde koriander, granaatappel en crispy kamut.