Bruchetta met tricolore tapenade, parmaham en in rucola pesto gemarineerde mozzarella
Lisimo

Bruchetta met tricolore tapenade, parmaham en in rucola pesto gemarineerde mozzarella

Aantal personen: 4 Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten

100 gr Lisimo knoflookpuree (1000269)
400 gr Lisimo tapenade tricolore (1000287)
200 gr Lisimo rucola pesto (1000514)
4 plakken Landbrood
12 plakken parmaham
1 eetlepel gesneden bosui
12 mozzarella bolletjes
Gemengde sla
Bieslook
1 tomaat  

Bereidingswijze
  1. Landbrood licht toasten, insmeren met Lisimo knoflookpuree en grillen als bruchetta;
  2. Marineer de mozzarella bolletjes in de Lisimo rucola pesto;
  3. Strijk de bruchetta vervolgens in met de Lisimo tricolore tapenade;
  4. Leg de sla, Parmaham en hierover de gemarineerde mozzarella bolletjes op een bord.
Serveertip

Garneer met de bosui, bieslook en tomaat.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen