Ciabatta Tapenade Zontomaat, hummus en gegrilde groenten
Lisimo

Ciabatta Tapenade Zontomaat, hummus en gegrilde groenten

Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 15
Ingrediënten

100    gr Lisimo Tapenade Zontomaat (1000283)
 2       stuks ciabatta (afbakbrood)
150    gr courgette
150    gr aubergine
35      gr rode ui
4        gegrilde rode paprika’s uit blik
4        el hummus
1        el olijfolie

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden;
  2. bak de ciabatta af en snijd hem door de midden open;
  3. snijd de courgette en aubergine in repen en de rode ui in ringen;
  4. grill de gesneden courgette, aubergine en de rode ui in een grillpan tot er grill strepen op ontstaan;
  5. smeer de ciabatta in met de Lisimo Tapenade Zontomaat en een laag hummus;
  6. top het broodje af met de gegrilde aubergine, rode ui, courgette en rode paprika.
Serveertip

Lekker met geroosterde pistache noten

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen