2 scharrelkipfilets
4 stuks flatbread
1 limoen (schoongeboend)
½ rode ui
½ verse mango
200 gr Bieze American Coleslaw
1 radijs in reepjes
3 gr verse koriander
1/2 eetrijpe avocado's
1 el Mexicaanse tacokruiden
3 el (olijf)olie
Grillsaus
Verwarm de oven voor op 180 °C. Breng een pan water aan de kook. Zet het vuur laag en leg de kipfilets in het water. Pocheer ca. 15 minuten tot de kip gaar is. Neem de kip uit het water en laat iets afkoelen. Leg het brood op een bakplaat met bakpapier en bestrijk ze met 2/3 van de olie. Bak ze ca. 8 minuten in het midden van de oven.
Maak ondertussen de salsa van mango, avocado, ui en limoen:
Rasp de groene schil van de limoen en pers de helft van de vrucht uit. Snipper de ui fijn. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de avocado’s ook in kleine blokjes. Meng de ui, het limoenrasp en –sap, de mango en avocado blokjes in een kom. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Trek de gare kipfilet met 2 vorken in plukjes uit elkaar (pulled chicken) en meng met de rest van de olie en de Mexicaanse tacokruiden. Beleg het brood eerst met American Coleslaw, daarna met de salsa en als laatst de pulled chicken. Decoreren met de grill saus.