300 gr Neven food kip pilav (700372)
275 gr Quinoa
2 el Pijnboompitten
4 el Olijfolie
1 Rode ui, gesnipperd
250 gr Wortel, in blokjes
50 gr Rozijnen
1 Zak spinazie (300 gr)
Granaatappel vers, diepvries
- Bereid de quinoa volgens de aanwzijngen op de verpakking;
- Rooster ondertussen de pijnboompitten 3 minuten in een koekenpan zonder boter of olie;
- Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de ui en wortel 10 minuten;
- Voeg de spinazie toe en laat deze slinken;
- Breng de groente op smaak met peper en zout en meng deze in een kom met de quinoa;
- Doe hier als laatste de rozijnen en pijnboompitten door;
- Maak porties van de quinoa en serveer de kip pilav ernaast.
Garneer de schotel af met granaatappel.