- 240 gr Lisimo Tomaten Bruschetta (2000934)
- 12 plakjes geblancheerde en gegrilde knolselderij
- 120 gr geblancheerde spruitjes
- 120 gr geblancheerde edammerboontjes
- 120 gr gegrilde courget blokjes
- 120 gr geblancheerde broccoli blokjes
- 10 stengels fijn gesneden bieslook
- 4 takjes gesneden verse dragon
- 8 st gepelde pistache noten
- mooie olijfolie
- zout en peper uit de molen
- Bedek de plakken geblancheerde gegrilde knolselderij met tomaten bruschetta;
- verwarm de oven voor op 200 graden hete lucht, zet de knolselderij tomaten beignets voor 6 min in de oven;
- zet een bakpan met wat mooie olijfolie op het vuur, bak de geblancheerde spruitjes, broccoli, edammerboontjes en gegrilde courgette samen aan;
- breng op smaak met zout en peper uit de molen en de gesneden bieslook en dragon.
Dresseer de lauwwarme groene salade op bord, maak af met de knolselderij tomaten beignets wat gesneden bieslook, dragon en geschaafde pistache noten.