20 gr Bieze Truffelsaus (1009728)
3 st zoete aardappelen
½ st groene paprika
½ st gele paprika
½ st courgette
3 st sjalotten
2 st bospeen
½ st aubergine
10 st cherry tomaatjes
2 tenen knoflook
3 blaadjes basilicum
1 takje blad peterselie
olijfolie
zout en peper
- Pof de zoete aardappel in de oven 20 a 35 min op 200 graden;
- snijd de courgette, aubergine, paprika, bospeen, en de sjalotten in repen;
- grill de groente plakken op een grillplaat;
- breng de groente op smaak met de fijngesneden knoflook, zout en peper;
- gaar de gegrilde groente nog 10 min na in de oven op 200 graden;
- pof de cherry tomaatjes de laatste 5 minuten mee;
- haal de schil van zoetaardappel en halveer de aardappel;
- verdeel de zoete aardappel over de 2 borden;
- leg de gegrilde groenten over de zoete aardappel;
- maak op het bord mooie druppels met de truffel saus en veeg deze vervolgens uit.
Garneer het gerecht af met de basilicum blaadjes en peterselietakje.