Naanbrood met gegrilde kip, ei-bieslook salade, tomaat en verse basilicum
Bieze

Naanbrood met gegrilde kip, ei-bieslook salade, tomaat en verse basilicum

Aantal personen: 2 Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten

75 gr Bieze salade ei-bieslook (700327)
2 naanbroden naturel of knoflook
200 gr verse kipfilet
1 tl paprikapoeder 
2 cocktail tomaatjes
handjevol basilicum
1 el olie

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven op 200° C. Bak de naanbroodjes in 5 min. af;
  2. Verhit de grillpan met de olie;
  3. Snijd de kipfilet in repen en bestrooi met paprikapoeder, zout en peper en grill gaar;
  4. Was en snijd de tomaat in partjes.Verdeel de ei-bieslooksalade over de naanbroodjes, verdeel de kipreepjes erop en garneer met de tomaatpartjes en de basilicum. 
Serveertip

Strooi wat extra peper over de broodjes.

Tip! Ontvang al je favoriete recepten in een handige PDF per e-mail Voeg toe aan mijn recepten
Delen