150 gr Bieze quinoa (1005206)
25 gr Bieze Wasabi Saus(1009729)
25 gr Tapenade Zeewier
2 nori vellen
200 gr komkommer
1 avocado
1 plakje puntpaprika
10 gr tuinkers
1 plakje chiggioa biet
- Snijd de komkommer door de helft en vervolgens in 4 dunne repen ter lengte van de lange kant van het nori vel. Snijd de avocado in dunne repen;
- verdeel een kwart van de Quinoa over het nori vel. Maak een laag van ongeveer 0,5 cm en houd aan het uiteinde 1 cm vrij als plak rand;
- verdeel 1 el Wasabi Saus en 1 el Tapenade Zeewier per nori vel. Leg de komkommer en de avocado in het midden. Rol de sushi voorzichtig op. Maak de rand een beetje nat met water en plak de rol dicht;
- snijd de sushi in stukken van 1,5 cm breed;
- garneer 1 sushi met wat avocado en bieslook, de andere met 1 stukje puntpaprika, een met de Tapenade Zeewier en chioggia biet, de laatste met wat tuinkers.
Serveer met sojasaus en Wasabi Saus