Taboule bombay geserveerd met op oosterse wijze gemarineerde watermeloen, vegan feta, chiffonade van koriander en verse munt
500 gr Taboule Bombay (1005205)
4 plakken watermeloen van 1 ½ cm dikte
20 gr vegan feta
4 takjes verse koriander
12 topjes verse munt
60 gr kikkoman soja saus
20 gr sushi azijn
10 gr merin
10 gr gember siroop
- Vermeng de soja, sushi azijn, merin en gembersiroop;
- steek de plakken watermeloen uit in gewenste vorm, stop deze in 4 vacuüm zakjes en verdeel de marinade;
- trek de watermeloen vacuüm (door het vacumeren impregneer je de vloeistof in de watermeloen);
- haal de watermeloen uit het vacuüm, steek met behulp van een ring het middelste uit de watermeloen;
- vul de binnenkant van de watermeloen met de tabouleh salade, maak met behulp van slagersfolie drie balletjes van de salade;
- dresseer de balletjes op de watermeloen.
Maak af met gesneden feta, chiffonade koriander en de topjes verse munt.