200 milliliter Maître Cuisine Glace de Canard (1000154)
300 gram gekookte noodles
2 teentjes knoflook
200 milliliter uitgeknepen bloedsinaasappels
100 milliliter sushi azijn
350 milliliter chilisaus
1 rode ui gesneden
1 paksoi gesneden
400 gram wokgroente
20 gram zwarte sesam
200 gram kipdijfilet blokjes
1 maal sap van limoen
1. Fruit de knoflook aan en blus het af met de sushi azijn en het sap van de bloedsinaasappels;
2. kook dit voor 2/3 in en voeg de Maître Cuisine Glace de Canard toe en koel het terug;
3. voeg de chilisaus toe;
4. kook de noodels en spoel ze af met koud water;
5. wok de kipdijfi let blokjes en voeg de gesneden rode ui toe;
6. voeg nu de wokgroente toe en na 5 minuten de noodels;
7. blus alles af met de woksaus en verwarm het nog 2 minuten op laag vuur;
8. garneer het gerecht af met zwarte sesam en verse limoensap.
Geroosterde knoflook als topping.