Sitemap
-
Assortiment
- Lisimo knoflookpuree
- Lisimo tapenade tricolore
- Lisimo pesto rosso
- Lisimo tapenade zontomaat
- Lisimo tapenade rood
- Lisimo tapenade truffel
- Lisimo pesto basilicum
- Lisimo pesto groen grof
- Lisimo bruschetta
- Lisimo vegan pesto basilicum
- Lisimo biologisch puree knoflook
- Lisimo aioli
- Lisimo mayonaise basilicum 500ml
- Lisimo pesto noten
- Lisimo pesto rucola
- Lisimo tapenade paddenstoel
- Lisimo tapenade paprika
- Lisimo tapenade zwart
- Lisimo biologisch pesto basilicum 125g
- Lisimo spread esfenaj
- Lisimo spread artisjok
- Lisimo spread muhammara
- Wochi Mochi iced mochi vanilla strawberry
- Wochi Mochi iced mochi mochiato chocolate
- Neven Food zigeunersaus
- Neven Food kip pilav
- Neven Food hachee Hollandse stijl rund
- Neven Food konijnenbouten in saus
- Neven Food stoofvlees Vlaamse stijl rund
- Neven Food gehaktballetjes in tomatensaus
- Neven Food goulash Hongaarse stijl rund
- Neven Food kippenragout
- Neven Food stoofvlees Limburgse stijl rund
- Neven Food zuurvlees Limburgse stijl rund
- Neven Food chili sin carne
- Neven Food gele curry groenten
- Neven Food kipsaté ambachtelijk
- Neven Food rendang ambachtelijk
- Neven Food champignon-roomsaus
- Bieze salade aardappel origineel
- Bieze salade coleslaw Amerikaanse stijl
- Bieze salade farmer
- Bieze salade witte kool Griekse stijl
- Bieze salade komkommer-room 1kg
- Bieze salade 4 jaargetijden
- Bieze salade kip-kerrie 1kg
- Bieze salade rode kool
- Bieze salade pasta mediterraan
- Bieze salade pasta-pesto 3kg
- Bieze salade kip Betonse stijl
- Bieze salade haring-dille 1kg
- Bieze knoflooksaus
- Bieze ravigotesaus
- Bieze tzatzikisaus
- Bieze couscous Marokkaanse stijl
- Bieze couscous Indiase stijl
- Bieze salade vlees Hollands 1kg
- Bieze salade tonijn
- Bieze salade boerenei
- Bieze salade ei-bieslook 1kg
- Bieze salade sellerie
- Bieze salade quinoa
- Bieze wasabisaus
- Bieze truffelsaus
- Maître Cuisine glace champignon 1kg
- Maître Cuisine glace schaaldier 1kg
- Maître Cuisine glace eend 1kg
- Maître Cuisine glace lam 1kg
- Maître Cuisine glace gevogelte 1kg
- Maître Cuisine glace kalf 1kg
- Maître Cuisine glace wild 1kg
- Maître Cuisine glace kreeft 1kg
- Maître Cuisine jus kalf 1kg
- Maître Cuisine fumet vis 1kg
- Maître Olivier ham-prei salade
- Maitre Olivier filet Americain 1kg
- Maitre Olivier bruschetta tomaat 1kg
- Hilcona agnolotti tartufo
-
Recepten
- Gevulde grote champignons met truffel-roomkaas vulling
- Couscous salade met knoflookgamba's en krab
- Naanbrood met gegrilde kip, ei-bieslook salade, tomaat en verse basilicum
- Italiaanse borrelbol uit de oven
- Pizza van Libanees platbrood met zoete aardappel en feta met artisjokspread
- Paste pesto salade
- Kip pilav met rijst
- Labane met muhammara, gepofte trostomaatjes en pistache
- Bladerdeegsnacks met Pesto Basilicum, kaas en gerookte zalm
- Bulgursalade met artisjokspread, gegrilde paprika, groene kruiden en gebakken pita
- Hartige wafel met tonijn salade
- Zomerse salade met kip kerrie salade, aardbei, walnoten en komkommer
- Kip pilav met fusili pasta
- Kip pilav met quinoa en spinazie
- Kippenragout pie
- American coleslaw met bleekselderij, appel en rozijnen
- American coleslaw met walnoot
- Pizza van libanees platbrood met zoete aardappel, ui, feta en Artisjokspread
- Spaanse garnalencocktail met aïoli, sinaasappel, rode ui en little gem
- Open boreka van filodeeg met spinazie-abrikozen-dadel, gerookte amandel, mozzarella en Esfenaj
- Quinoa salade met gamba's en surimi
- Vlaams stoofvlees quiche
- Kip pilav pie
- Tortillacups met bonemix en bruschetta
- Rosti sticks met goulash
- Salade met falafel, kikkererwt, tomaat, munt en muhammarasaus
- Kipsaté pie
- Gegrilde aubergine met Artisjokspread, Griekse yoghurt en lente-ui
- Kippenragout quiche
- Toats met Zwarte Aïoli advocado en feta
- Gegrilde aubergine met artisjokspread met Griekse yoghurt en lente ui
- Green Goddess burger; pittige kipburger met halloumi, avocado en esfenaj
- Shakshuka muhammara met spinazie en za’atar
- Shakshuka Muhammara met spinazie, walnoten en za,atar
- Crostini met doperwt-fetapuree
- Open boreka met spinazie-abrikozen-dadel en gerookte amandel, mozzarella en esfenaj
- Green goddess burger met halloumi, avocado en esfenajyoghurtsaus
- Salade met falafel, geroosterde kikkererwt, tomaat, munt en Muhammara-yoghurtsaus
- Farmer salade met komkommer en ananas
- Frisse farmer salade
- Bulgursalade met Artisjokspread, gegrilde paprika, groene kruiden en gebakken pita
- Labane met Muhammara, gepofte trostomaatjes en pistache
- Frites speciaal met Hongaarse Goulash
- Chique de Frites Champignon Roomsaus
- Chique de Frites Champignon Roomsaus
- Chique de Frites Kippen Ragout
- Chique de Frites Kippen Ragout
- Quiche met kippenragout
- Griekse witte kool salade met feta & olijven
- Gevulde broodbol met stoofvlees
- Wrap van kippenragout
- Griekse witte kool salade met olijven en vegan Griekse kaas
- Griekse witte kool salade met olijven en vegan Griekse kaas
- Chique de Frites Kip Saté
- Chique de Frites Kip Saté
- Chique de Frites Limburgs Stoofvlees
- Chique de Frites Limburgs Stoofvlees
- Pie van Hazenpeper
- Chique de Frites met Hongaarse Goulash
- Chique de Frites met Hongaarse Goulash
- Gevouwen platbrood met Hongaarse Goulash
- Gevouwen platbrood met Hongaarse Goulash
- Farmer salade met komkommer en ananas
- Pasta Pesto met parmaham
- Pasta Pesto met parmaham
- Quinoa salade met witlof en feta
- Wrap kip met aioli
- Taboulé Oriental
- Taboulé Oriental
- Chique de Frites Vlaams Stoofvlees
- Chique de Frites Vlaams Stoofvlees
- Chique de Frites Vlaams Stoofvlees
- Frites met kip sate
- Lauwwarme Mediterraanse salade, geïnspireerd op ratatouille
- Hazenpeper met tagliatelle
- Hazenpeper met tagliatelle
- Hazenpeper met tagliatelle
- Pasta Pesto
- Pasta Pesto
- Pasta Pesto
- Zoete wintersalade, met Farmer Salade
- Konijnenbout
- Carpaccio van gelakte grotchampignons geserveerd met gevulde avocado, granaatappel en tomaten bruschetta
- Sushiwrap Tonijnsalade
- Carpaccio ingerold met rucola pesto
- Chique de Frites Hollandse Hachee
- Chique de Frites Hollandse Hachee
- Chique de Frites Hollandse Hachee
- Konijnenbouten
- Broodje Kip Pilav
- Pie van Vlaams Stoofvlees
- Pie & Salade
- Pide Kip Kerrie
- Hippe Farmer Salade
- Oosterse Rauwkost
- Oosterse Rauwkost
- Spaghetti & Courgetti met Vegetarische Bolognese Saus
- Spaghetti & Courgetti met Vegetarische Bolognese Saus
- Borrelplank
- Kippenragout in croissantdeeg
- Gevulde paprika van Quinoa
- Bitterballetjes van Quinoa
- Gevulde paprika van Quinoa
- Chique de Frites Limburgs Zuurvlees
- Chique de Frites Limburgs Zuurvlees
- Flatbread pulled chicken en krachtige grill saus
- 4-Jaargetijden salade met wintergroenten
- Sate to go
- 4-jaargetijden Salade
- Stoofvlees met frites
- Jus van geroosterde knoflook op basis van Maître Cuisine Glace de Veau
- Diamanthaas gemarineerd in rucola pesto
- Mediterrane Chique de Frites
- Mediterrane Chique de Frites
- Borrelpizza met gegrilde tonijn en lichtscherpe Wasabisaus
- Ambachtelijke wafel met oude kaas, ui en romige truffelsaus
- Voorjaarsamuse van couscous
- Mexicaanse Quinoa Salade
- Tom Kha Kai soep op basis van Maître Cuisine Glace de volaille & Canard
- Saladbowl met Kip Kerrie
- Saladbowl met Kip Kerrie
- Gevuld broodje met kippenragout
- Chique de Frites Gele Curry
- Chique de Frites Gele Curry
- Vegan pompoensoep geserveerd met bleekselderij stengel, Tomaten Bruschetta, puntpaprika en pompoenpitten
- Mediteraanse Pasta Pesto
- Salade Pasta Pesto met artisjok
- Salade Pasta Pesto met artisjok
- Oriëntaalse couscous met Oosterse Mix
- Oriëntaalse couscous met Oosterse Mix
- Quinoa met zoete puntpaprika
- Quinoa met zoete puntpaprika
- Hongaarse goulash soep
- Pincho met zalmsalade
- Kippen ragout
- Kippen ragout
- Wrap van Tonijn en Spinazie
- Limburgs stoofvlees
- Groente tuintje met (limoen) Aïoli
- Groente tuintje met (limoen) Aïoli
- Club Sandwich tricolore tapenade en Griekse witte kool salade
- Griekse Salade met groene appel
- Griekse Salade met groene appel
- Knolselderij frieten geserveerd met een bospaddenstoelen stoofpotje
- Toast met truffel tapenade, knisperige salade van geblancheerde knolselderij en peultjes geserveerd met tofu en gebakken Shiitaken
- Ceviche marinade voor Coquilles op basis van Maître Cuisine de Poisson
- Vissalade Oriental
- Tomaat - Komkommer rauwkost met watermeloen en sinaasappel
- Tomaat - Komkommer rauwkost met watermeloen en sinaasappel
- Belegde groentewafel met Kip-Kerrie of Zalmsalade
- Pasta Pesto
- Pasta Pesto
- Chique de Frites Wild
- Chique de Frites Wild
- Bonen burger met Bieze coleslaw en grill saus
- Bonen burger met Bieze coleslaw en grill saus
- Bonen burger met Bieze coleslaw en grill saus
- Lauwwarme groene salade met gegrilde knolselderij, tomaten beignets en pistache schaafsel
- Salade pasta mediterraan
- Salade pasta mediterraan
- Salade pasta mediterraan
- Chique de Frites Mexicaanse Stijl
- Chique de Frites Mexicaanse Stijl
- Nachos met chili sin carne en guacamole
- Nachos met chili sin carne en guacamole
- Crémeux de legume, geroosterde Chinese kool, lauwwarme salade van gebakken shiitaken, rode ui en edamame boontjes
- Vegetarische BBQ salade
- Voorjaarssalade met gekookt ei en beenham
- Sushiwrap Taboulé Oriental
- Springrolls met Wasabi Saus
- Farmer Salade
- Farmer Salade
- Frites met stoofvlees
- Frisse Farmer Salade
- Runderburger Americano
- Runderburger Americano
- Doperwten-truffelsoep met een garnituur van Tapenade Truffel, Haricots verts en gefrituurde knolselderij
- Springroll gevuld met Griekse Witte Kool, geblancheerde peultjes, zeewier en venkel. Geserveerd met geglaceerde roergebakken broccoli
- Ciabatta Tapenade Zontomaat, hummus en gegrilde groenten
- Ciabatta Tapenade Zontomaat, hummus en gegrilde groenten
- Beurre blanc op basis van Maître Cuisine Glace de Crustacés
- Konijnenbout met Rode koolsalade en aardappelpuree
- Bagel Boeren Eisalade
- Bagel Boeren Eisalade
- Linguine met tricolore tapenade, limoen pesto en groenten
- Linguine met tricolore tapenade, limoen pesto en groenten
- Chique de Frites Farmer Stijl
- Chique de Frites Farmer Stijl
- Ceviche van zalm met een marinade op basis van Maître Cuisine Glace de Crustacé
- Frites met Limburgs Zuurvlees
- Rijst met Neven Food Gele Curry en geroosterde cashewnoten
- Rijst met Neven Food Gele Curry en geroosterde cashewnoten
- Rijst met Neven Food Gele Curry en geroosterde cashewnoten
- Loaded sweet potato met gegrilde groente en truffel saus
- Risotto funghi met garnituur van Tapenade Paddenstoel, edamame boontjes, gegrilde courgette en tomaten brunoise
- Gerolde sandwich met gerookte zalm
- Hongaarse Goulash met rijst en tacochips
- Gevulde mini Paprika met Quinoa Salade
- Gevulde mini Paprika met Quinoa Salade
- Gemengde groene salade met Pasta Pesto, mozzarella en gescheurde basilicum
- Courgette-munt soep met een focaccia Basilicum Pesto
- Courgette-munt soep met een focaccia Basilicum Pesto
- Cappuccino van truffel op basis van Maître Cuisine Glace de Veau
- Quinoa Bowl
- Flat bread met Noten Pesto salade van jonge blad sla, spaghetti bleekselderij, vegan feta, verse vijgen en schaafsel van para noten
- Chinese Pasta Pesto salade met garnalen
- Chinese Pasta Pesto salade met garnalen
- Borrelhapje gegrilde scampi’s met Limoen Pesto
- Kip Pilav
- Krokante bieten wrap geserveerd met Hüttenkäse, Quinoa salade en krokante falafel
- Aardappel Vegan Pesto salade met geroosterde tomaat, radijs, spruitblad, edamame boontjes en granaatappel
- Gevulde flespompoen Taboulé Oriental
- Vegan brood met hummus, bruschetta en gebrande tomaat, bovenop een salade gemaakt van kikkererwten, snoeptomaatjes, rode ui en bosui
- Geroosterde groene asperges met lamsglace
- Vlaamse Stoof
- Tomaat taartje met Ricotta en Pesto Limoen
- Tomaat taartje met Ricotta en Pesto Limoen
- Chili Sin Carne soep met een garnituur van gemengde bonen, bosui, puntpaprika en gebrande baby mais
- Gepocheerd ei met Tapenade Tricolore
- Geroosterde aubergine gevuld met Vegan Pesto en frisse tomaat avocado salsa
- Luxe mini tosti's
- Taboule bombay geserveerd met op oosterse wijze gemarineerde watermeloen, vegan feta, chiffonade van koriander en verse munt
- Frisse salade met zalm snippers ei en appel
- Pastasalade met een Oosterse twist
- Pastasalade met een Oosterse twist
- Pastasalade met een Oosterse twist
- Witlofschuitje met Bieze Farmer Rauwkost en mandarijnpartjes
- Witlofschuitje met Bieze Farmer Rauwkost en mandarijnpartjes
- Gele Curry Groenten met gefrituurde bloemkool
- Gele Curry Groenten met gefrituurde bloemkool
- Bagel met geroosterde flespompoen geserveerd met frisse spitskool zeewier salade aangemaakt met aioli limoen
- Open pizza bol geserveerd met gele curry krokante halloumi, bosui en rode peper
- Gevulde champignon met Lisimo Noten Pesto en een crème van ricotta
- Quinoa sushi met wasabi saus en Tapenade Zeewier
- Quinoa sushi met wasabi saus en Tapenade Zeewier
- Tostada Chili sin Carne
- Romige cappuccino op basis van Maître Cuisine Glace de Champignon
- Wok met woksaus op basis van Maître Cuisine Glace de Canard
- Wok met woksaus op basis van Maître Cuisine Glace de Canard
- Chili Sin Carne met rijst en Bimi
- Chili Sin Carne met rijst en Bimi
- Taboulé met kikkererwten en falafel
- Taboulé met kikkererwten en falafel
- Tempura van courgette met Gele Curry op een bedje van gesmoorde spinazie en gebrande sesam mix
- Hongaarse Goulash
- Mediterrane pastasalade met vegetarische kipreepjes, geblancheerde spruitjes, trostomaatjes en snack paprikaatjes
- Vegan brood met humus, Vegan Pesto, geroosterde wortelmix, suikersla, blauwe bessen en krokante kikkererwten
- Gevulde Portobello Pesto Basilicum
- Foccacia met olijven, parma ham, rozemarijn en tapenade rood
- Bruchetta met tricolore tapenade, parmaham en in rucola pesto gemarineerde mozzarella
- Gebruineerde bloemkool geserveerd met Vegan Pesto, humus met Tomaten Bruschetta, rode peper en bosui
- Zongedroogde tomaten omelet
- Quinoa koekjes
- Vegan Rookworst op boerenbrood met 4 Jaargetijdensalade
- Nacho’s Chili sin Carne
- Nacho’s Chili sin Carne
- Voorjaarssalade met ei, beenham en asperges
- Gyros met tzazikisaus
- Mediterraanse taboulé salade met Vegetarische Bolognese Saus
- Boerenbrood met Guacamole roomkaas spread, gegrilde ananas, granaatappel, radijs, koriander en rode peper
- Linguine met tricolore tapenade, basilicum pesto en groenten en focaccia
- Quinoa met zoete puntpaprika
- Quinoa met zoete puntpaprika
- Concepten
-
Inspiratie
- "Mensen proeven de echte aardappelsmaak bij de producten van 11ER"
- Nieuw: Ambachtelijke Rendang Rund - Ontdek Onze Culinaire Innovatie van Neven Food!
- Nieuw: Ambachtelijke Kipsaté van Neven Food
- Foodmagie van het Midden-Oosten Oosterse: gerechten perfect voor jouw terraskaart
- HEY YOU! MEET OUR WOCHI MOCHI!
- Bieze introduceert met Bieze Professional een herkenbaar gezicht voor foodprofessionals met oog voor kwaliteit en behoefte aan gemak.
- Het wildseizoen is gestart!
- De rijkdom van glaces en fumets
- 52 weken VEGA(N) inspiratie voor de chef!
- 5x BBQ inspiratie
- LISIMO deelt blik op de toekomst met wildpluk pesto's tijdens de Food Inspiration Outdoor '21
- Tijd doet iets bijzonders...
- 1 juli Food Unplugged
- Borrelplank inspiratie met Lisimo
- Nieuwe oogst basilicum uit Italië
- Myra blogt
- NIEUW: Vegan Pesto Basilicum en Bruschetta
- Gastronomixs & Maitre Cuisine starten samenwerking
- Tijdelijk niet leverbaar
- Upselling met rauwkost
- Alles wat in een restaurant kan, kan nu ook thuis
- Ruim baan voor #Vega_n_Friday
- Ontdek nu de drie gloednieuwe vegan stoofgerechten!
- Horeca Talentendagen van SHA
- Proef de smaak van tijd op HorecaEvenTT Assen!
- Terugblik Horecava 2020
- Volop inspiratie op de Horecava!
- Een nieuwe samenwerking: Bieze Food Solutions
- Wild seizoen is in volle gang
- Chique de Frites
- Proef de smaak van tijd!
- Nieuwe koelverse sauzen van horecakwaliteit!
- Volop noviteiten in ‘De Inspiratie Studio’!
- Najaar bij Bieze Foodservice
- Stoofvlees gemaakt met liefde en tijd, maar dan door de kok snel bereid!
- Bieze Brood & Toast salades in een frisse nieuwe verpakking
- Terugblik Horecava
- Neven Food stoofgerechten komt met een nieuw design
- Carnaval & Limburgs Zuurvlees: een goede combinatie!
- Beurzen & Workshops
- Chique de Frites: met stoof!
- Actie: stoofpotjes met bier
- Salades worden steeds gezonder, voedzamer en creatiever
- De Gouden Lepel winnaar wedstrijd Bieze Foodservice
- Summer Fresh
- Nieuw Tomaat-Komkommer Rauwkost
- Golden Oldie: Kip-Kerrie
- Smullen van stoofvlees bij Bruxelles
- Het Kerstmenu van Nu
- All Hallows even
- De ideale Basis Stoof
- Verkooptip: Proeven, proeven en nog eens proeven!
- Een warm onthaal
- What's your story?
- Sausjes kunnen jouw gerecht laten (s)maken of afbreken
- Merken
- Over ons
- Portal
- Contact
- Verkoopvoorwaarden
- Sitemap